FRIZER ZA PSE - BEOGRAD

Frizer za pse u Beogradu. Saloni koje reklamiramo pružiće vašem ljubimcu frizuru kakvu zaslužuje. Kontaktirajte neki od njih i zakažite termin. 🙂

Friziranje pasa je važna briga za vašeg kućnog ljubimca. Evo nekoliko osnovnih stvari koje treba da znate o friziranju pasa:

 

 • Vrsta dlake: Različite rase pasa imaju različite tipove dlake (kratka, duga, kovrdžava, ravna itd.). Važno je da razumete kakav je tip dlake vašeg psa, jer će to uticati na to kako i koliko često treba da ga frizirate.
 • Redovnost: Većina pasa zahteva redovno friziranje kako bi se održala higijena i zdravlje kože i dlake. Koliko često ćete frizirati svog psa zavisi od rase, tipa dlake i životnog stila psa. Kratka dlaka obično zahteva manje održavanja od duge ili kovrdžave dlake.
 • Oprema: Potrebno je imati odgovarajuću opremu za friziranje pasa, kao što su četke, makaze, češljevi, trimeri za dlaku i šamponi za pse. Oprema treba da bude prilagođena specifičnim potrebama vašeg psa. frizer za pse
 • Tehnika: Ako niste vešti u friziranju pasa, možda biste trebali razmotriti angažovanje profesionalnog frizera za pse. Ako želite da sami frizirate svog psa, potrebno je da naučite pravilnu tehniku kako biste izbegli povrede ili oštećenje dlake. 
 • Higijena: Redovno pranje i čišćenje psa su važni deo friziranja. Upotrebite blagi šampon specijalno namenjen psima i obavezno isperite dlaku temeljno.
 • Oči, uši i kandže: Ne zaboravite na održavanje očiju, ušiju i kandži vašeg psa. Očistite oči i uši kako biste sprečili infekcije, a kandže redovno skraćujte kako bi se izbegle povrede i neprijatnosti.
 • Bezbednost: Dok frizirate psa, budite pažljivi da ne povredite njegovu kožu ili reznete preblizu. Osetljiva područja kao što su uši, šape i preponama treba tretirati s posebnom pažnjom.
 • Strpljenje i nagrade: Frizer za pse koristi nagradice za pse i  pohvaljujemo ih kako bismo im olakšali iskustvo i naučili ih da budu mirni tokom friziranja.

Ako niste sigurni kako pravilno da frizirate svog psa ili ako se suočite s bilo kakvim problemima u vezi sa njegovom dlakom ili kožom, frizer za pse vam može pomoći u oblikovanju dlake vašeg psa.

Možda vas zanima i furminiranje pasa

Skoro svaki frizer za pse frizira sve rase pasa

Uglavnom skoro svaki salon za pse ponosno nudi širok spektar usluga friziranja prilagođenih svim rasama i veličinama pasa. Bez obzira na to da li je vaš ljubimac mali ili veliki, dugodlaki ili kratkodlaki, kovrdžav ili ravne dlake, saloni su tu da mu pruže vrhunsku brigu o izgledu. 

Tim iskusnih frizera za pse posvećen je tome da svakog psa učini lepšim i zdravijim, pridržavajući se vaših želja i potreba. 

Dopustite da profesionalni frizer za pse pruži vašem psu luksuzno iskustvo friziranjaPogledajte sledeće salone za pse i zakažite termin danas:

 

Kako izgleda friziranje psa

Na koji način će frizer za pse uraditi frizuru vašem ljubimcu to umnogome zavisi od rase psa, tipa dlake i vaše želje kao vlasnika. Međutim, evo pregleda kako to uglavnom radi frizer za pse:

 • Priprema: Pre nego što se počne sa friziranjem, pripremaju se svi potrebni alati i oprema. To uključuje četke, češljeve, makaze, trimer za dlaku, šampon i sve što će biti potrebno tokom procesa.
 • Pranje: Koristi se poseban šampon za kupanje psa kako bi se očistila njegova dlaka i koža. Temeljno se ispira šampon kako ne bi ostale iritirajuće supstance na koži.
 • Sušenje: Nakon kupanja, pas će biti pažljivo osušen. Možete koristiti fen za pse kako biste brže sušili dlaku.
 • Češljanje i čišćenje: Ovo može uključivati uklanjanje čvorova, čišćenje viška dlake i pravilno češljanje kako bi se postigao željeni izgled.
 • Friziranje: Sada dolazi deo koji uključuje oblikovanje i šišanje dlake prema željenom stilu. Ovo se obično radi uz pomoć makaza i trimera za dlaku. Frizer za pse će pažljivo raditi na oblikovanju dlake prema standardima rase ili prema željama vlasnika.
 • Završni koraci: Nakon što je osnovni deo friziranja završen, sledi završno uređivanje. Ovo može uključivati čišćenje očiju, ušiju i šišanje šapa i repa prema željama vlasnika.

Važno je napomenuti da se frizure za pse mogu razlikovati od rase do rase. Neke rase zahtevaju redovno i kompleksno friziranje, dok druge mogu zahtevati samo osnovno održavanje. Ako niste sigurni kako da frizirate svog psa ili ako želite određeni stil, najbolje je konsultovati se sa profesionalnim frizerom za pse koji ima iskustvo sa vašom rasom pasa.

Najčešće frizure za pse

Postoji mnogo različitih frizura za pse, a izbor često zavisi od rase psa, njegove dlake i želja vlasnika. Evo nekoliko čestih frizura za pse:

 • Klasična frizura za određenu rasu: Svaka rasa ima svoje karakteristične frizure koje se prate na izložbama pasa. Na primer, frizer za pse često šiša pudle na određeni način prema standardima rase.
 • “Šišano po leti”: Ova frizura uključuje kraće šišanje dlake kako bi se pas rashladio tokom toplih letnjih meseci.
 • “Lavlja griva”: Ova frizura ostavlja dužu dlaku oko glave i vrata psa, stvarajući efekat lavlje grive.
 • “Teddy bear”: Ova frizura oblikuje dlaku tako da pas izgleda kao medvedić, sa zaobljenim oblicima.
 • “Izrezbareno”: Ova frizura podrazumeva pažljivo oblikovanje dlake kako bi se postigao određeni izgled ili dizajn, kao što su cvetovi ili zvezde.
 • “Kineski zmaj”: Ova frizura oblikuje dlaku tako da pas izgleda kao kineski zmaj, sa dugim šiljcima na leđima.
 • “Razbarušeno”: Ova frizura stvara opušten izgled sa neurednom dlakom.
 • “Moderna frizura”: Ova frizura može varirati u zavisnosti od savremenih modnih trendova za pse.
 • “Zimsko odelo”: Duge i obimne frizure koje često pokrivaju celo telo psa, stvarajući toplu zaštitu tokom hladnih meseci.
 • “Klasična kratka”: Ova frizura uključuje kratko šišanje celog tela psa, često se koristi kod pasa sa kratkom dlakom.

Ono što je takođe važno jeste da se frizura prilagodi potrebama i udobnosti vašeg ljubimca.

Pročitajte i naš tekst na temu trimovanje pasa

Frizer za pse u Beogradu

Naša strast prema kućnim ljubimcima učinile su da vam na našem sajtu predstavimo samo najbolje salone, kada je u pitanju lepota i nega vašeg psa. Zašto njih izabrati: 

 • Iskusni stručnjaci: Svaki frizer za pse je ljubazan prema ljubimcima i stručan u različitim frizerskim tehnikama i stilovima.
 • Prilagođene frizure: Razumemo da svaki pas ima svoj jedinstveni karakter i stil, stoga će se pažljivo razgovarati s vama o vašim željama i potrebama. Frizer za pse može uraditi klasične i moderne frizure, tako da vaš pas izgleda onako kako vi želite.
 • Najbolja oprema: Frizer za pse koristi najkvalitetniju opremu i proizvode kako bi se osiguralo da vaš pas dobije najbolju negu. Važno je da se vaš pas oseća udobno i opušteno tokom celog procesa.
 • Ljubazna i profesionalna usluga: Ljubazna i profesionalna ekipa se trudi stvoriti ugodno iskustvo kako za vas tako i za vašeg ljubimca. Vaš pas će napustiti salon s osećajem svežine i zadovoljstva.
 • Pristupačne cene: Želimo da svaki vlasnik može priuštiti vrhunsku negu za svog psa, stoga reklamiramo salone gde možete naći konkurentske cene friziranja pasa i različite pakete usluga.

Posetite neki od njih i osigurajte da se vaš ljubimac oseća i izgleda najbolje moguće. 🙂

Možda vas zanima i secenje noktiju kod pasa?