Salon za pse VRACAR > Sjajni saloni za pse na Vračaru 🐕

Salon za pse Vracar – ističemo vam one najbolje! Promovišemo odlične salone za pse, koji pružaju divnu negu svim ljubimcima. Pogledajte listu i  odlučite koji je pravi salon za pse na VRACARU za vašeg malog prijatelja.

U nastavku ističemo više salona za pse na Vracaru, kao i bitne informacije o njima: radno vreme, cenovnik, kontakt podaci…

salon za pse vracar yopet logo

YoPet - salon za pse Vracar

Adresa: Anastasa Jovanovica 1, Vracar
Telefon: 065/4643771, 0659099823
Radno vreme:
vikendom: 10-18h🐾
pon-pet: 12-20h

salon za pse vracar omerta family logo

Omerta Family - salon za pse Vracar

Adresa: Baba Višnjina 39,
Telefon: 062 1728088
E-mail: office@lorapet.rs

salon za pse vracar grooming star logo

Grooming Star - salon za pse Vracar

Adresa: Palmoticeva 25, Kralja Milutina 1
Telefon: 064/22 82 943

salon za pse vracar besito

Besito - salon za pse Vračar

Adresa: Novopazarska 20
Telefon: 061/6562136

Želite odvesti ljubimca u kvalitet salon za pse VRACAR je vaša opština? Naš sajt vam pruža listu vrhunskih salona, gde će vaši ljubimci biti u sigurnim rukama.

Groomeri na Vračaru prilagođavaju svaki tretman prema potrebama vašeg psa, ne samo kako bi postigli savršen izgled, već i kako bi očuvali zdravlje kože i dlake vaših ljubimaca.

Svaki salon za pse Vracar koristi isključivo provereno dobre proizvode prilagođene različitim rasama, čime se garantuje pravi rezultat. Bezbednost i udobnost vašeg ljubimca su naš prioritet, te se trudimo da ponudimo salone na Vracaru u kojima će se vaši psi osećati kao kod kuće.

Verujte da će poseta salonu za pse na VRAČARU biti izuzetno pozitivno iskustvo za vašeg ljubimca, koje će zavoleti. Kontaktirajte neki od salona, kako biste rezervisali termin i obradovali svog psa vrhunskom negom koju zaslužuje.

Vaši psi zaslužuju samo najbolje, a Vračar je tu da im pruži vrhunske salone za pse koji će oduševiti i vas i njih.

Možda vas zanima i: