Trimovanje pasa - Beograd

U salonu Šapica, posvećeni smo brizi o vašim ljubimcima, a jedna od ključnih usluga koju nudimo je trimovanje pasa. Naš tim posvećen je tome da vaši verni, mali prijatelji izgledaju i osećaju se najbolje moguće. Bez obzira na veličinu ili rasu vašeg psa garantujemo vrhunsku uslugu trimovanja.

 

Koliko često se radi trimovanje pasa?

Preporuka je da se trimovanje pasa redovno izvodi kako bi se očuvala opšta higijena i zdravlje samog ljubimca. Optimalno bi bilo da se obavlja na svake 6-8 nedelja, u zavisnosti od dužine dlake i specifičnih potreba vašeg psa. Ovaj proces nije samo estetski, već i koristan za sprečavanje neredovnog rasta dlake, čvorova, i kožnih problema.

 

Proces trimovanja pasa

Trimovanje pasa je veština koja zahteva stručnost i pažnju prema detaljima. U našem salonu koristimo odgovarajuće alate i tehnike kako bi postigli najbolje rezultate. 

Vršimo trimovanje pasa u Beogradu


Proces uključuje češljanje, šišanje, skraćivanje i oblikovanje dlake, kao i čišćenje ušiju i sečenje noktiju kod pasa, po potrebi
.

Svaki pas se tretira individualno kako bi se osiguralo da se zadovolje specifične potrebe i želje vlasnika. Inače trimujemo pse svih veličina i rasa. Bez obzira da li imate malog, srednjeg ili velikog psa, naši stručnjaci će se pobrinuti da vaš ljubimac izgleda sjajno i da se oseća udobno tokom celog procesa.

Cena trimovanja pasa

Ako vas zanima koliko košta trimovanje pasa cene u našem salonu zavise od od veličine psa. Ističemo vam kratak pregled:

  • mali pas – 3.500 dinara, 
  • srednji pas – 4.200 dinara, 
  • veliki pas – 5.500 dinara

Razumemo da cena igra važnu ulogu kada je u pitanju briga o vašem psu. Naš salon za pse pruža konkurentske cene za trimovanje pasa. A cilj nam je pružiti visokokvalitetnu uslugu po pristupačnim cenama kako bi svi vlasnici mogli da se brinu o zdravlju i izgledu svojih ljubimaca.

Zašto je trimovanje važno za vašeg psa?

Trimovanje nije samo estetski postupak, već ima i brojne druge koristi za vašeg ljubimca. Redovno trimovanje pomaže u održavanju optimalne telesne temperature vašeg psa, posebno tokom vrelih letnjih meseci.

 

Uklanjanjem suvišne dlake, psu će biti lakše da se ohladi. Takođe, trimovanje smanjuje rizik od pojave čvorova i zapetljanih dlačica, čime se sprečavaju kožne iritacije i infekcije.

 

Naša posebna pažnja prema osetljivim rasama

Razumemo da postoje posebne potrebe za negom i trimovanjem određenih rasa pasa. Naši stručnjaci su obučeni da se bave osetljivim rasama koje zahtevaju specifičan pristup. Bilo da je vaš pas Džek Rasel terijer, pudla ili ši-cu, mi imamo iskustva u radu sa njima i garantujemo da će dobiti najbolju negu.

 

Takođe vršimo trimovanje snaucera, patuljastog snaucera i mnoge druge rase…

 

Možda vas zanima i naša usluga sisanje pasa

 

Deo opreme za trimovanje pasa koju koristimo

Spomenućemo glavne alate koje koristimo u našem salonu za pse prilikom trimovanja i bez kojih ne bismo mogli obaviti ovaj proces adekvatno:

  • Specifične četkice: Izbor četkica zavisi od tipa krzna vašeg psa. Za pasmine sa dugačkom i gustom dlakom, koriste se četkice sa dužim čekinjama ili metalnim četkama kako bi se razmrsila i uklonila mrtva dlaka. Za kratkodlake pse, četkice sa mekim čekinjama ili gumene četkice su često dovoljne za održavanje krzna.
  • Makaze za trimovanje: Posebno dizajnirane za precizno skraćivanje dlake. One se koriste za uklanjanje viška dlake sa određenih delova tela, kao što su oko ušiju, šape ili donji deo trbuha. Dolaze u različitim oblicima i veličinama, pa je važno odabrati one koje odgovaraju potrebama vašeg psa.
  • Električne mašine za trimovanje: Ključni alat za pasmine koje zahtevaju precizno šišanje. Ove mašine dolaze sa različitim nastavcima za različite dužine dlake. One omogućavaju ravnomerno šišanje i oblikovanje krzna. Važno je da odaberete kvalitetnu mašinu koja neće povrediti kožu vašeg psa.
  • Češljevi: Veoma korisni alati za razmrsivanje i uklanjanje čvorova iz dlake. Različiti češljevi se koriste za različite svrhe, uključujući fine češljeve za dlaku oko ušiju i očiju, kao i šire češljeve za celo telo.
  • Škare za skraćivanje dlake: Škare su korisne za precizno šišanje ili oblikovanje dlake oko očiju, nogu i repa. One vam omogućavaju veću kontrolu nad rezanjem i mogu se koristiti za postizanje određenih frizura ili stilova.

Ako možda planirate samostalno trimovanje psa kod kuće, važno je da se upoznate sa pravilnom upotrebom svih ovih alata. Tako ćete izbeći povrede ili nelagodnost za svog ljubimca.

 

Takođe, budite pažljivi i strpljivi tokom procesa, posebno ako je vaš pas nervozan ili neiskusan u vezi sa trimovanjem. Ako niste sigurni kako da koristite ove alate ili ako se suočite sa bilo kakvim izazovima, budite slobodni da nas kontaktirate.

 

Pružamo i uslugu kupanje pasa

 

Kontaktirajte nas i zakažite termin za trimovanje svog psa. Dopustite nam da se pobrinemo za vašeg ljubimca kao da je naš. Obradujte svog psa pravilnom negom i trimovanjem koje zaslužuje.