Ko smo mi - ,,LepeŠapice"

Ako želite da Vaš ljubimac izgleda i oseća se sjajno, onda ste dobrodošli. Tu smo da vam ispunimo svaku želju po pitanju izgleda vašeg psa. 

Pružamo sledeće usluge:

 • Frizer – Znamo kako da uradimo oblik dlake, koji će naglasiti lepotu Vašeg ljubimca.
 • Kupanje pasa – Tretmani čišćenja će Vašeg psa ostaviti svežim i mirisnim. Koristimo blage šampone prilagođene tipu dlake vašeg psa.
 • Furminiranje – Pružamo tretman koji otklanja mrtve dlake i smanjuje linjanje. Koristimo odgovarajuće četke i tehniku kako bismo dlaku vašeg ljubimca održali zdravom i smanjili problem sa dlačicama po kući.

  Posetite naš salon za pse Šapica

 • Šišanje – Pažljivo oblikujemo i skraćujemo dlaku kako bi vaš pas izgledao sjajno i prijatno se osećao. Pristupamo svakom psu sa pažnjom prema njegovoj rasi i tipu dlake kako bismo postigli savršen izgled.
 • Sečenje noktiju kod pasa – Pravilna nega noktiju je važna za zdravlje vašeg psa. Naš tim pažljivo seče nokte ljubimaca kako bi izbegli povrede i nelagodnosti.
 • Trimovanje pasa – Ova usluga je najčešće namenjena psima sa oštrim i grubim dlakama. Mi koristimo odgovarajuće alate kako bi očuvali teksturu i kvalitet dlake, čineći vašeg psa urednim i lepim.
 • Skidanje kamenca kod pasa – Namenjeno svim uzrastima pasa.
 • Pranje zuba kod pasa – Nežno peremo zube ljubimcima, kako bi ih očistili od naslaga i sprečili dentalne probleme. Ovo će osigurati da vaš pas ima svež dah i zdrave zube.

Nadamo se da će vam ove usluge pomoći da bolje razumete koliko je svaka od njih bitna i kako svaka od njih doprinosi brizi i lepoti vašeg ljubimca. Budite slobodni da kontaktirate naš salon za pse, jer ćemo uvek rado pružiti vrhunsku uslugu vašem ljubimcu.

Zašto izabrati nas?

 • Stručnost i iskustvo – Naš tim je sastavljen od stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa psima svih rasa i veličina.
 • Ljubav prema životinjama – Svi mi volimo pse i tretiramo ih sa ljubavlju i pažnjom kao da su naši sopstveni ljubimci.
 • Individualni pristup – Razumemo da svaki pas ima svoje potrebe i karakteristike. Prilazimo svakom psu sa pažnjom i razumevanjem prema njegovom tipu dlake.
 • Savremeni higijenski prostor Naš prostor je opremljen najsavremenijom opremom i pridržavamo se najviših higijenskih standarda.
 • Prijatan ambijent za vašeg ljubimca Stvaramo prijatan i opuštajući ambijent za vašeg psa. Razumemo da tretiranje ljubimaca nekom od usluga, može biti stresno iskustvo za neke od njih. Stoga se trudimo da im pružimo udobnost i sigurnost tokom celog procesa. Naš ljubazan tim će se potruditi da vaš pas oseti što manje nelagodnosti tokom bilo koje od usluga.

 • Dodatne usluge za vašeg psa – Osim osnovih usluga koje pružamo, takođe pružamo i dodatne usluge koje mogu poboljšati zdravlje i izgled vašeg psa. To uključuje tretmane protiv buva i krpelja, hidrataciju kože, kao i savete o pravilnoj ishrani i nezi koju možete primeniti kod kuće.

Kontaktirajte nas danas i zakazite termin. Vašem ljubimcu ćemo pružiti tretman kakav i zaslužuje. Zajedno činimo svet lepšim mestom za Vaše pse i ujedno za Vas kao vlasnike.

Mesto gde se ljubav prema psima spaja sa profesionalnošću

U današnjem ubrzanom svetu, naši psi su više od samo kućnih ljubimaca. Oni su članovi naših porodica, pružajući nam beskrajnu radost, vernost i bezuslovnu ljubav. Razumevajući duboko vezivanje koje imamo sa našim ljubimcima, mi smo tu da osiguramo da vaši čupavi prijatelji dobiju najbolju moguću negu, uz pažnju, stručnost i nežnost koju zaslužuju.